VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
TROLLHÄTTAN
SV

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Undrar du något mer? Skicka oss ett mail!

FAQ

Kostar det något att få vägledning?

Nej! Vi vill ge alla chansen att arbeta med sin idé, därför är våra vägledningar, utbildningar, föreläsningar, workshops och webinar helt kostnadsfria!

Vad händer om jag anmält mig till ett webinar eller har bokat en vägledning och det visar sig att jag inte kan komma?

Vad tråkigt om du inte kan vara med. Vi ser gärna att du meddelar oss att du inte kan komma (mail eller via sociala medier) – då kan din plats gå till någon annan.

Sedan hoppas vi på att du kan vara med vid nästa tillfälle, håll koll på vår kalender, samt att vi tillsammans kan hitta en ny vägledningstid som passar.

Behöver jag ha en färdig idé för att få vägledning?

Nej, det räcker med att du har viljan att skapa något så hjälper vi dig att komma fram till vad just din idé skulle kunna vara.

Hur hålls vägledningar?

Du får välja själv om du vill ha vägledning via länk eller fysiskt! Väljer du digitalt skickar vi länken via mail inför varje tillfälle. Vill du ha den på plats så sitter vi i rum G247 på Högskolan Väst.

Hur går en vägledning till?

Varje vägledning är uppbygg utefter vad du vill och behöver. Det kan exempelvis vara att du har frågor och tankar angående marknadsföring, då diskuterar vi det. Vi kanske kommer överens om att du ska ha tittat på våra onlinekurser angående målgrupp till nästa gång för att vi ska kunna diskutera det kopplat till marknadsföring. Eller så går vi igenom allt detta tillsammans, du väljer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!