VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
TROLLHÄTTAN
SV

Green Innovation – för dig på landsbygden

Drivhuset Trollhättan driver projektet Green Innovation.

Om projektet

¨¨

Projektet vill lyfta unga vuxna som bär på en idé. Det ska vara lika lätt att starta ett företag på landsbygden som i en större stad. Fokuset ligger på den gröna sektorn, vilket innebär all näringsverksamhet som har sin bas i jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö, samt dess förädlingsindustri och underleverantörer i alla led bakåt. Projektet innefattar aktiviteter såsom kunskapsbyggande nätverksträffar, vägledningar och individuell coachning, samt möjligheten att delta i utbildningen inom affärsutveckling.

Green Innovation vill bidra till att skapa fler hållbara och livskraftiga företag på landsbygden, samt att öka kunskapen kring företagande. Både de som redan har ett företag och de som vill starta eget, ska känna att det är lätt att få hjälp. Att jobba ihop är en viktig framgångsfaktor som gynnar utvecklingen av hela regionen. Projektet har samma geografiska utgångspunkt som Leaderområdet i Dalsland och omfattar kommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Munkedal, Vänersborg, Åmål och Årjäng. Projektet syftar på att skapa hållbara och långvariga lösningar som finns kvar även efter projektets slut. 

Läs mer på greeninnovationvast.se

Relaterade nyheter

Se alla historier

Starta eget-utbildning hösten 2019

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Har du...

Läs mer

Bokföringskurs i Green Innovation Fullbokad

I vårt projekt Green Innovation som syftar till att främja företagande på...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du vilkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Drivhuset kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.