VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
TROLLHÄTTAN
SV

Om Drivhuset Trollhättan

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning och utbildning skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer. I Trollhättan hittar du oss i Högskolan Västs lokaler. Varmt välkommen till oss i C-huset!

”Entrepreneurship is everybodys business”. 

Så lyder vår vision. Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning och utbildning skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.

Vi arbetar med ett entreprenöriellt förhållningssätt och utvecklar framför allt dina idéer med LOOPA-metoden. Det innebär vi testar din tanke och affärsidé mot din målgrupp. På så sätt kan du korta din startsträcka och ditt företag utvecklas i samklang med marknaden. Hos oss arbetar entreprenörscoacher med egen erfarenhet av företagande och därför uppnår Drivhuset konkreta resultat i form av livskraftiga företag som är redo för framtiden. Behållningen är över 1 000 nya företag i Sverige varje år. Testa oss du också!

 

 

Om Drivhuset

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!