VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
TROLLHÄTTAN
SV

Våra tjänster

Hos oss kan du komma för vägledning, utbildning och för att få inspiration och knyta goda kontakter.

Ett bra första steg för att börja din resa tillsammans med oss är att boka in en vägledning. Då kan vi utifrån det mötet sedan anpassa resten av din resa efter dina behov. Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Våra entreprenörscoacher kopplar dig gärna samman med lokala och värdefulla aktörer som kan vara viktiga för dig att gå vidare. Kontakta oss för att få reda på mer.

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!